İQTİSADİYYAT


Araq və şərab məhsulları üzrə 16 metod beynəlxalq akkreditasiya sahəsinə daxil edilib

Bakı, 14 iyul, AZƏRTAC

İyunun 20-dən etibarən araq və şərab məhsulları üzrə daha 16 metod beynəlxalq akkreditasiya sahəsinə daxil edilərək laboratoriyanın akkreditasiya sahəsi 30 metoda çatdırılıb.

AZƏRTAC xəbər verir ki, bu barədə İstehlak Mallarının Ekspertizası Mərkəzinin direktoru Fazil Məmmədov iyulun 14-də “Şərab məhsullarının beynəlxalq tələblərə uyğun müayinəsi” mövzusunda keçirilən təqdimatda deyib.

© Materiallardan istifadə edərkən hiperlinklə istinad olunmalıdır
Mətndə səhv varsa, onu qeyd edib ctrl + enter düyməsini basaraq bizə göndərin

MÜƏLLİFLƏ ƏLAQƏ

* işarəsinin olunduğu yerləri doldurun.

Zəhmət olmasa, yuxarıdakı şəkildə göstərilən hərfləri daxil edin.
Hərflərin böyük və ya balaca olmasının fərqi yoxdur.