MƏDƏNİYYƏT


Azərbaycan Milli Kulinariya Mərkəzində müzakirələr aparılıb

A+ A

Bakı, 18 oktyabr, AZƏRTAC

Oktyabrın 18-də Azərbaycan Milli Kulinariya Assosiasiyası (AMKA) tərəfindən Milli Kulinariya Mərkəzində məhərrəm ayında bişirilən yeməklər haqqında müzakirələr aparılıb.

AZƏRTAC xəbər verir ki, tədbirdə qurumun rəhbəri, tarix üzrə fəlsəfə doktoru Tahir Əmiraslanovun mövzu ilə bağlı məruzəsi dinlənilib. Bu ayın fəzilətlərindən söhbət açan T.Əmiraslanov bildirib ki, qədim ənənələrin əsasında bişirilən “Hədik” yeməyi ilkin tarixi keçmişimizdən xəbər verir. “Hədik” mərasim və mövsümi səciyyəli milli yemək növüdür.

O, yeməyin bişirilmə qaydalarından geniş söz açıb.

© Materiallardan istifadə edərkən hiperlinklə istinad olunmalıdır

MÜƏLLİFLƏ ƏLAQƏ

* işarəsinin olunduğu yerləri doldurun.

Zəhmət olmasa, yuxarıdakı şəkildə göstərilən hərfləri daxil edin.
Hərflərin böyük və ya balaca olmasının fərqi yoxdur.