“Az-Qranata”da yenilik: qıcqırma prosesi üzüm gilələrinin içərisində baş verir
AzerTAg.az
19.09.2018 [00:49]

Ağsu, 19 sentyabr, AZƏRTAC
“Az-Qranata” MMC-nin şirə və şərab emal zavodunda daha bir yeniliyə imza atılıb.
MMC-nin direktor müavini Vüqar Mikayılov AZƏRTAC-ın bölgə müxbirinə bildirib ki, Fransadan gətirilən aparat vasitəsilə Azərbaycanda ilk dəfə olaraq hər bir üzüm giləsinin içərisində ayrı-ayrılıqda fermentasiyaya (qıcqırmaya) nail olunur. Bu isə yüksək keyfiyyətli yeni şərab növünün hazırlanmasına imkan verəcək.
Qeyd edək ki, bu cür şərablar əsasən İtaliyada istehsal edilir və çox yüksək qiymətə satılır. Bu ildən etibarən Azərbaycanda da belə şərablar istehsal olunacaq.
© Materiallardan istifadə edərkən hiperlinklə istinad olunmalıdır
Mətndə səhv varsa, onu qeyd edib ctrl + enter düyməsini basaraq bizə göndərin
Bölmənin digər xəbərləri
01.06.2023 [18:45]
01.06.2023 [18:32]
01.06.2023 [15:50]
01.06.2023 [11:42]
MULTİMEDİA
02.06.2023 [20:11]
02.06.2023 [19:55]
02.06.2023 [13:29]
02.06.2023 [22:15]
02.06.2023 [20:19]
02.06.2023 [19:58]
02.06.2023 [23:28]
02.06.2023 [22:12]
02.06.2023 [20:25]
02.06.2023 [20:06]
02.06.2023 [18:36]
02.06.2023 [18:23]
02.06.2023 [18:19]
02.06.2023 [18:10]
02.06.2023 [15:30]
02.06.2023 [15:12]
02.06.2023 [14:55]
02.06.2023 [11:36]
01.06.2023 [20:49]
01.06.2023 [11:53]
02.06.2023 [17:52]
02.06.2023 [17:52]
02.06.2023 [17:29]
02.06.2023 [22:29]
02.06.2023 [22:10]
02.06.2023 [18:53]
02.06.2023 [22:56]
02.06.2023 [20:04]
Xəbərin mətnində orfoqrafik səhv var