İQTİSADİYYAT


Kolbasa, marqarin və kərə yağı istehsalı artıb

Bakı, 18 noyabr, AZƏRTAC 

Yanvar-oktyabr aylarında keçən ilin müvafiq dövrü ilə müqayisədə tütün məmulatlarının istehsalında 18,3 faiz artım, içki istehsalında 9 faiz, qida məhsullarının istehsalında isə 1,3 faiz azalma müşahidə olunub.

Dövlət Statistika Komitəsindən AZƏRTAC-a bildirilib ki, bu sahələrin əsas məhsullarından kolbasa məmulatları 36,9 faiz, marqarin istehsalı 10,8 faiz, kərə yağı istehsalı 1,9 faiz, duru bitki yağlarının istehsalı 0,8 faiz artıb, qənd və şəkər tozunun istehsalı isə 21,7 faiz azalıb.

 

© Materiallardan istifadə edərkən hiperlinklə istinad olunmalıdır
Mətndə səhv varsa, onu qeyd edib ctrl + enter düyməsini basaraq bizə göndərin

MÜƏLLİFLƏ ƏLAQƏ

* işarəsinin olunduğu yerləri doldurun.

Zəhmət olmasa, yuxarıdakı şəkildə göstərilən hərfləri daxil edin.
Hərflərin böyük və ya balaca olmasının fərqi yoxdur.