MƏDƏNİYYƏT


Latviyalılara düşbərənin hazırlanma qaydası izah olunub

Riqa, 6 noyabr, AZƏRTAC

Latviyanın www.delfi.lv portalında oxuculara Azərbaycanın milli mətbəx incilərindən olan düşbərə barədə məlumat verilib.

AZƏRTAC xəbər verir ki, yazıda düşbərənin hazırlanma qaydası izah olunur.

Məqalədə bildirilir ki, xəmir yeməyi olan düşbərənin ən böyük özəlliyi onun ölçüsünün çox kiçik olmasıdır. Buna görə də məhz bu yeməyi kişilər bişirməyi sevmir, çünki o, böyük zəhmət və səbir tələb edir. Hətta Azərbaycanda belə bir məsəl var ki, bir qaşığa nə qədər çox düşbərə yerləşərsə, onu bişirən ev sahibəsi də bir o qədər bacarıqlıdır.

Aygün Əliyeva

AZƏRTAC-ın xüsusi müxbiri

Riqa

© Materiallardan istifadə edərkən hiperlinklə istinad olunmalıdır
Mətndə səhv varsa, onu qeyd edib ctrl + enter düyməsini basaraq bizə göndərin

MÜƏLLİFLƏ ƏLAQƏ

* işarəsinin olunduğu yerləri doldurun.

Zəhmət olmasa, yuxarıdakı şəkildə göstərilən hərfləri daxil edin.
Hərflərin böyük və ya balaca olmasının fərqi yoxdur.