İQTİSADİYYAT
Qida məhsullarının istehsalında 14,1 faiz artım olub


Bakı, 16 mart, AZƏRTAC
Cari ilin yanvar-fevral aylarında ötən ilin müvafiq dövrü ilə müqayisədə qida məhsullarının istehsalında 14,1 faiz artım, tütün məmulatlarının istehsalında 10,3 faiz, içki istehsalında isə 15,6 faiz azalma müşahidə olunub.
Dövlət Statistika Komitəsindən AZƏRTAC-a bildirilib ki, bu sahələrin əsas məhsullarından qənd və şəkər tozunun istehsalı 55,7 faiz, marqarin istehsalı 24,4 faiz, kərə yağının istehsalı 5,6 faiz artıb, duru bitki yağlarının istehsalı isə 1,5 faiz azalıb.
Müəlliflə əlaqə
Bölmənin digər xəbərləri
- 21.09.2023 [20:16]
“Azəriqaz” İstehsalat Birliyində Neftçilər Günü qeyd edilib
- 21.09.2023 [18:04]
SOCAR-ın kollektivi Fəxri xiyabanı və Şəhidlər xiyabanını ziyarət edib
- 21.09.2023 [18:01]