ELM VƏ TƏHSİL
Gənc əlillər müxtəlif ölkələrin kulinariyasına dair qidaların təqdimatını maraqla qarşılayıblar
Bakı, 8 noyabr, AZƏRTAC
Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin (ATMU) qida mühəndisliyi ixtisası üzrə təhsil alan tələbələri Ramana qəsəbəsində gənc əlillərin əmək və istirahət evində olublar.
ATMU-dan AZƏRTAC-a bildiriblər ki, tələbələr gənc əlillər üçün Hindistan, Yaponiya və Çinin kulinariyasına dair qidaların təqdimatını keçiriblər. Həmçinin bu ölkələrin qida mədəniyyəti və çeşidli milli xörəklərin hazırlanma texnologiyaları barədə ətraflı məlumat verilib.
MÜƏLLİFLƏ ƏLAQƏ
Bölmənin digər xəbərləri
- 26.04.2024 [17:44]
Akademik İsa Həbibbəyli Mərkəzi Elmi Kitabxanadakı sərgilərlə tanış olub
- 26.04.2024 [17:15]
Şamaxı Astrofizika Rəsədxanasında növbəti astroseminar
- 26.04.2024 [16:52]
“Hər şeydən öncə Vətəni sevin”- Rasim Balayev
- 26.04.2024 [16:34]
“Əqli mülkiyyət müasir mərhələdə” - dəyirmi masa YENİLƏNİB
- 26.04.2024 [16:32]
Görkəmli dilçi alim Zərifə Budaqovanın 95 illik yubileyi qeyd olunub
- 26.04.2024 [16:13]
BDU-da “Türk otağı” açılıb
- 26.04.2024 [15:49]
BMU-da “Gənc Tədqiqatçıların VIII Beynəlxalq Elmi Konfransı” keçirilir
- 26.04.2024 [15:35]