MƏDƏNİYYƏT
Azərbaycan Milli Kulinariya Mərkəzində müzakirələr aparılacaq
Bakı, 15 oktyabr, AZƏRTAC
Oktyabrın 18-də Azərbaycan Milli Kulinariya Assosiasiyası (AMKA) tərəfindən Milli Kulinariya Mərkəzində məhərrəm ayında bişirilən yeməklər haqqında müzakirə keçiriləcək.
AMKA-dan AZƏRTAC-a bildirilib ki, tədbirdə qurumun rəhbəri, tarix üzrə fəlsəfə doktoru Tahir Əmiraslanovun mövzu ilə bağlı məruzəsi dinləniləcək, jurnalistlərin sualları cavablandırılacaq.
MÜƏLLİFLƏ ƏLAQƏ
Bölmənin digər xəbərləri
- 06.05.2024 [12:45]
Türkmənistanda Azərbaycanın kulinariya nümunələri təqdim edilib
- 06.05.2024 [12:00]
“Urbanda görüşərik” layihəsi çərçivəsində növbəti tədbir: “Qiraət axşamı”
- 05.05.2024 [07:05]
Azərbaycanda 5 May - “Xalçaçı Günü”dür
- 05.05.2024 [03:40]