İQTİSADİYYAT
Heyvandarlıq məhsullarının istehsalında artım qeydə alınmışdır
Bakı, 21 yanvar (AZƏRTAC). 2012-ci ildə Azərbaycanda diri çəkidə 478,8 min ton ət, 1719,6 min ton süd, 1226,7 milyon ədəd yumurta və 16,5 min ton yun istehsal edilmişdir.
Dövlət Statistika Komitəsindən AZƏRTAC-a bildirmişlər ki, ət istehsalı 2011-ci illə müqayisədə 4,3 faiz, süd istehsalı 6 faiz, yumurta istehsalı 21,3 faiz və yun istehsalı 1,6 faiz artmışdır.
MÜƏLLİFLƏ ƏLAQƏ
Bölmənin digər xəbərləri
- 21.05.2024 [16:49]
BMT: Azərbaycanın COP29-a ev sahibliyi etməsi ölkə üçün böyük nailiyyətdir
- 21.05.2024 [16:35]
Zakir İbrahimov: “İçərişəhər” sikkəsi ən yüksək əyarda hazırlanıb
- 21.05.2024 [12:36]
AMB: Bugünkü hərracda tələb 80 milyon dollara yaxın olub
- 21.05.2024 [12:00]