İQTİSADİYYAT
Qida məhsullarının istehsalı 7,7 faiz artıb
Bakı, 21 yanvar, AZƏRTAC
2022-ci ildə ötən illə müqayisədə qida məhsullarının istehsalında 7,7 faiz artım, içki istehsalında 4 faiz, tütün məmulatlarının istehsalında isə 12,2 faiz azalma müşahidə olunub.
Dövlət Statistika Komitəsindən AZƏRTAC-a bildirilib ki, bu sahələrin əsas məhsullarından marqarin istehsalı 85 faiz, qənd və şəkər tozunun istehsalı 11,7 faiz artıb, duru bitki yağlarının istehsalı isə 7,3 faiz azalıb.
MÜƏLLİFLƏ ƏLAQƏ
Bölmənin digər xəbərləri
- 06.05.2024 [17:14]
Türkiyədə mobil rabitə abonentlərinin sayı ölkə əhalisinin sayını üstələyir
- 06.05.2024 [16:58]
® ABB-nin baş sponsorluğu ilə ADA-da keçirilən “Karyera Həftəsi” başa çatıb
- 06.05.2024 [16:53]
“Cabbar Həşimov” tankeri əsaslı təmirdən sonra yenidən istismara qaytarılıb
- 06.05.2024 [14:56]
AZAL bu yay 60-a yaxın istiqamətdə aviareys həyata keçirəcək
- 06.05.2024 [14:56]
® ABB “Mastercard”ın 2 mükafatını qazanıb
- 06.05.2024 [14:48]
“Bakı KOB evi”ndə sahibkarlara 8 minə yaxın B2B xidmət göstərilib
- 06.05.2024 [14:39]